Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Tot de volgende Santé!

09 april 2013

De kop is eraf of toepasselijker de kurk is van de fles! Meer dan 50 geïnteresseerden waren aanwezig bij de eerste Santé Zeeland netwerkborrel. En gelukkig niet als toehoorder, maar als naar samenwerking en verandering zoekende deelnemer.
De gesprekken werden onderbroken voor spreker Hans Agten van CbusineZ die de Zeeuwse uitdagingen schetste en hoe CZ daarop anticipeert. Door te participeren in bestaande initiatieven wil CbusineZ de stap maken van pilot naar implementatie. Hij adviseerde om klein te starten en als iets werkt het snel uit te rollen waarin CbusineZ een rol kan spelen.
‘De pitch’(een idee of product kort en krachtig presenteren) blijkt ook in de netwerkborrel een tool om Zeeuwen met een goed idee een podium te bieden om partners te vinden. Resy van Loon maakte hiervan gebruik om de netwerkfunctie van de Zeeuwse Uitdaging onder de aandacht te brengen.
Als afsluiting hoorden wij vooral: “Tot de volgende Santé”! Deze vindt plaats op 11 juni.
Mira Weber

Sluiten