Santé Zeeland

Santé Zeeland beweegt door Zeeland als een netwerk van professionals en geïnteresseerden die positief bijdragen aan de toekomst van de Zeeuwse zorgeconomie.

Zeeuws-Vlaanderen proeftuin voor Edith Schippers

24 april 2013

Minister van Volksgezondheid Edith Schippers heeft deze week bekend gemaakt dat zij veelbelovende initiatieven om de kwaliteit van zorg te verbeteren en de kosten te verlagen intensief gaat volgen en waar nodig gaat ondersteunen.

Deze week heeft zij bekend gemaakt om welke vijftien initiatieven het gaat. Negen proeftuinen en zes pilotprojecten, verspreid over het land. Goed nieuws is dat het regio-initiatief GoedLeven in Zeeuws-Vlaanderen een van de proeftuinen wordt. Zelfs de minister werkt mee aan een gezond Zeeland, Santé!

Arend Roos

Link: Kamerbrief en beschrijving proeftuinen en pilots

Sluiten