Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Remco Hoogendijk: spreker Santé Zeeland op 11 juni 2013

24 mei 2013

U heeft Remco Hoogendijk inmiddels kunnen zien en horen over de Do’s en Don’ts bij innovaties in de zorg. Als bedrijfseconoom is hij middels tal van projecten betrokken bij zorginnovaties. Remco is clustermanager Health bij OOST NV, verantwoordelijk voor eHealth bij Health Valley, gastdocent bij het European Institute for Public Administration, initiatiefnemer van de Health 2.0 Challenge, juryvoorzitter van de International Health Battle, secretaris van de Stichting Healthcare Innovations en lid van de Adviesraad bij de Opleiding Organisatie- en Verandermanagement van de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

In de netwerkborrel van Santé Zeeland op 11 juni 2013 zal hij toelichting geven op HIP en H2H. Hierover volgende blog meer.

Sluiten