Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Schrijf u nu in voor deze unieke training! Highway 2 Health in Zeeland

14 juni 2013

Wilt u begrijpen hoe het zorgstelsel werkt? Wilt u weten hoe financiering van de zorg in elkaar zit? Wilt u ervoor zorgen dat uw innovatie in de praktijk wordt toegepast? Doe dan mee aan het programma Highway 2 Health. In samenwerking met Oost NV haalt Santé Zeeland een unieke training naar Zeeland. Deze zal plaatsvinden op 13 en 14 augustus 2013.

Zorginnovaties vinden vaak maar moeizaam hun weg naar de praktijk. Dit komt onder meer door de complexe organisatie- en financieringsstructuur van de zorg. Het Highway 2 Health programma wil zorgvernieuwers de weg wijzen door exact uit te leggen hoe het zit. Het programma heeft vier onderdelen: eLearning modules voor zelfstudie, trainingen in kleine groepen, verdiepingsdagen en individuele coaching.

De kosten voor deze training zijn slechts € 99,-  Er is plek voor maximaal 14 deelnemers. Let op: De inschrijving sluit vrijdag 21 juni om 12:00 uur, dus stuur deze link door naar bij u bekende vernieuwers in de zorg.

 U vindt hier het inschrijfformulier

Mira Weber

Sluiten