Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Marketing van innovaties in de zorg onderwerp op de volgende Santé Zeeland

06 augustus 2013

Marketing is geen nieuw fenomeen, maar kent een lange geschiedenis. Ruim een eeuw geleden gingen boeren al naar de markt om hun waar aan te prijzen aan kooplustige kijkers om vervolgens na lang ‘pingelen’ een deal te sluiten. In feite vond daar voor het eerst marketing in zijn meest pure vorm plaats. Marketing is letterlijk ‘op de markt’ ontstaan.

Wanneer wet en regelgeving veranderen, zal een organisatie in beweging moeten komen. Door de decentralisatie van de zorg is het voor zorginstellingen opnieuw van belang zich in de markt te positioneren. Daarnaast wordt de roep naar innovatieve diensten en producten groter. Verbetering van service en het efficienter verlenen van de zorg is een van de grote uitdagingen van de komende jaren.

Wilt u een kijkje in de keuken van een zorgmarketeer? Tijdens de volgende netwerkborrel van Santé Zeeland vertelt Gijsbert Croes over het vermarkten van innovaties in de zorg.
Kom naar de netwerkborrel van Santé Zeeland op dinsdag 13 augustus a.s. De borrel start zoals gebruikelijk om 16:00 uur in Café Zenc op de Markt in Middelburg.

Santé

Mira Weber

Sluiten