Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Joep de Groot: “Wij willen niet wachten met innovaties tot er een groot draagvlak is”

09 augustus 2013

Als lid van de raad van bestuur van CbusineZ is Joep de Groot betrokken bij veel innovaties in de zorg. CbusineZ, de zorginnovatie- en participatiemaatschappij van CZ, zorgt ervoor dat zorginnovaties mogelijk worden. Door zelf als incubator nieuwe initiatieven op te zetten of te participeren in bestaande initiatieven. Zij richten zich op een viertal specifieke thema’s; zelfmanagement, realiseren van zorgaanbod, het verhogen van kwaliteit en verlagen van kosten van de zorg.

Op 13 augustus om 20:00 uur in Café Zenc op de markt in Middelburg kunt u een lezing van Joep de Groot bijwonen over Innovatie en de Zorgverzekeraar. Deze lezing is onderdeel van Highway2Health en is voor alle geinteresseerden gratis bij te wonen.

Wilt u tussen de netwerkborrel van Santé Zeeland en de lezing van Joep de Groot meedineren in Café Zenc dan kunt u mailen naar miraweber@impulszeeland.nl.

Santé
Mira Weber

Sluiten