Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Ondertekenen intentieverklaring ‘De Zeeuwse Huiskamer’ tijdens Santé Zeeland

09 augustus 2013

Naast de de inleiding van Gijsbert Croes over het vermarkten van zorginnovaties (zie vorige blog) wordt tijdens de Santé Zeeland netwerkborrel voor het project ‘De Zeeuwse Huiskamer’ een intentieverklaring ondertekend door NV Economische Impuls Zeeland, DELTA NV en Stichting Innovatieve Zorg in Zeeland. Hiermee verklaren zij gezamenlijk een aantal open innovatieruimtes in Zeeland te gaan inrichten. In deze ‘thuiszorgkamers van de toekomst’ kunnen Zeeuwse ondernemers ervaringen delen en oplossingen ontwikkelen en beproeven, voor de maatschappelijke vraagstukken waar zij voor staan.

Innovatief is het sleutelwoord in het project. In een aantal woningen verspreid over Zeeland laten verschillende bedrijven gezamenlijk zien hoe de ‘thuiszorgkamer van de toekomst’ eruit kan zien. Binnen De Zeeuwse Huiskamer kunnen gebruikers, instellingen, bedrijven en andere stakeholders hun behoeften en vragen verduidelijken en kunnen zij ideeën en ervaringen delen en nieuwe antwoorden en oplossingen ontwikkelen.

Iedereen kan meedoen, van Zeeuwse bedrijven en gemeentes tot zorg- en kennisinstellingen. Door deze integrale samenwerking komen projecten tot stand, die leiden tot implementatie van nieuwe producten en diensten.Immers veel innovaties hebben nog steeds hun weg niet gevonden naar een eindproduct dat gebruikt wordt in de zorg/samenleving.
Wilt u bij de ondertekening van deze intentieverklaring aanwezig zijn? Om 17:15 uur staat dit op het programma van de Santé Zeeland netwerkborrel op 13 augustus a.s.

Santé op Samenwerking

Mira Weber

Sluiten