Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Innovatie en zelfstandig leven: Reis mee naar Engeland

19 september 2013

Kijkt u graag eens over de grens? Hoe gaat het eigenlijk met de zorg in België, Engeland of Frankrijk? Heeft u behoefte om andere ondernemers te ontmoeten die ook innovatieve producten in de zorgmarkt zetten? Op 3 oktober a.s. organiseren wij, samen met het project 2 Seas Trade een conferentie over Innovation for Independent Living and the Ageing Population. Met deze conferentie, die in Kent (Engeland) plaatsvindt, willen we experts rond zorg en bedrijven samenbrengen. Vanuit Zeeland zal onder meer een bijdrage geleverd worden door MemorieCare.

Vanuit Zeeland rijden we met een bus. Van harte nodigen we u uit om met ons mee te reizen. Goed om elkaar weer wat beter te leren kennen!

Voor meer informatie en aanmelden: http://www.cura-b.eu/news/innovation-independent-living-and-ageing-population of neem contact op met Jozien Walhout (jozienwalhout@impulszeeland.nl, 0118-724900).

Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

 

Sluiten