Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Santé Zeeland-netwerkborrel verhuist naar Kloveniersdoelen

02 oktober 2013

U bent van harte welkom op de Santé Zeeland-borrel op dinsdag 8 oktober a.s., waar zorgsector en bedrijfsleven met elkaar in contact komen. Dé plek om tot nieuwe innovatieve samenwerking en ideeën te komen.

Met het groeiend aantal bezoekers, is Café Zenc nu te klein voor dit succesvolle concept. Kom daarom naar de Kloveniersdoelen in Middelburg (Achter de Houttuinen 30)! Daar is onze volgende Santé Zeeland, en met een parkeergarage naast de deur.

Spreker tijdens Santé Zeeland is Jan Rietsema, bedenker en directeur van ‘Into D’mentia’. De mobiele unit van Into D’mentia biedt een real life simulatie, ondersteund door virtuele gaming-techniek, waarin je voelt hoe het is om te leven met dementie. Voor mantelzorgers, vrijwilligers, verzorgende is het inleven in de belevingswereld van de dementerende van grote meerwaarde.
Into D’mentia zoekt samen met Stichting Ketenzorg Midden en Noord Zeeland naar een manier om de unit langdurig beschikbaar te maken in Zeeland. Zie ook de Post van Marieke van Werkhoven op deze Blog.

Tot dinsdag, Santé
Mira Weber

Sluiten