Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Embracing Change. The Future of Health

06 december 2013

embracing_change_logo

Op 13 maart a.s. wordt CURA-B afgesloten met een conferentie over de toekomst van de gezondheid(szorg). Keynote speaker is Dr. Bertalan Mesko uit Hongarije. Dr. Mesko is ‘medical futurist’ en laat geen mogelijkheid onbenut om zijn gehoor te inspireren met zijn gedachten en analyses van de medische toekomst.

Deze conferentie ‘Embracing Change’ vindt plaats in Middelburg en u bent van harte welkom. Binnenkort wordt het volledige programma gepubliceerd. U kunt zich nu al aanmelden via de website van CURA-B.

Het project CURA-B de afgelopen drie jaren gewerkt heeft aan het versterken van zorgeconomieën in Noord-Frankrijk, Oost-Engeland, West-Vlaanderen en Zeeland. 11 Organisaties uit deze regio’s werken samen onder leiding van N.V. Economische Impuls Zeeland. Het project is mede-gefinancierd door het INTERREG IVA 2 Zeeën programma.

Sluiten