Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Gerda Andringa spreker bij de volgende Santé Zeeland

03 februari 2014

Kennisuitwisseling is de basis voor vernieuwing. Voor een sector die zo in beweging is als de zorg/welzijnssector is intensieve samenwerking met kenniscentra belangrijker dan ooit. Steeds meer wordt deze samenwerking met Zeeuwse onderwijsinstellingen zoals de University College Roosevelt (UCR) en de HZ University of Applied Sciences (HZ) gezocht. Een positieve ontwikkeling!

Dat wil niet zeggen dat deze samenwerking vanzelfsprekend is of gemakkelijk gaat. Gerda Andringa werkt als onderzoeker en docent bij de UCR en is betrokken bij projecten waarvoor samenwerking met bedrijfsleven en zorg is gezocht. Wat dit oplevert zal zij vertellen tijdens de Santé Zeeland op 11 februari 2014. De Zeeuwse gezondheidsborrel start zoals gebruikelijk om 16:00 uur in de Kloveniersdoelen in Middelburg.

Bekijk ook de column van Gerda.

Santé

Mira Weber

Sluiten