Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Beter eten, beter leven in de Kempen

20 maart 2014

Wat kunnen een groep lokale boerenondernemers en de zorg voor elkaar betekenen? Welke kansen en bedreigingen zien zij? Wat zijn hun dilemma’s? Beide partijen vertellen hierover tijdens het volgende werkbezoek van de alliantie ’Beter eten, beter leven’ op woensdag 26 maart. Het werkbezoek vindt plaats op Den Elshorst in Baarschot (ten zuiden van Tilburg). In deze alliantie particperen onder meer de ZLTO, de Provincie Noord-Brabant en de Provinciale Raad van Gezondheid.

Ook in Zeeland zijn instellingen en agrarische bedrijven met dit onderwerp bezig. Tijdens de dag van het regionale product in september 2012 is een convenant getekend in het kader van het project ‘Korte keten van land naar klant’. Wellicht is het Brabantse werkbezoek daarom ook interessant voor Zeeuwse partijen. U bent welkom deel te nemen. “Meld u aan, proef de sfeer en wees welkom op Den Elshorst in Baarschot.”

Arend Roos

 

Sluiten