Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

de Zeeuwse Huiskamer bij Santé Zeeland

27 mei 2014

Op 10 juni a.s. is de volgende Santé-borrel. Deze keer staat het project de Zeeuwse Huiskamer centraal. Projectleider Petra de Braal geeft een presentatie over dit project.

ZH_LOGO_RGB_M

Zoals eerder gemeld is de Zeeuwse Huiskamer met support van de Provincie Zeeland van start gegaan. Het project is opgestart door Economische Impuls Zeeland (ism IZ-Zeeland) en Delta. Het wil een ruimte creëren waar alle betrokkenen bij wonen, zorg en welzijn kan leren wat nodig is om de toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden.

Deze ruimte is er fysiek: in Goes, Terneuzen en Zonnemaire zijn woningen waar dit gebeurt. Bewoners doen mee door hun ervaringen te delen. Zorginstellingen en wooncorporaties praten over de wijze waarop goede en doelmatige zorg kan worden geboden. Bedrijven krijgen een ruimte waar kun proposities voor een innovatieve aanpak of inzet van technologie kunnen worden ontwikkeld. Alles bij elkaar een uniek samenwerkingsproject! Na enkele presentaties en gesprekken hierover buiten Zeeland durf ik te zeggen dat het een project is waar we trots op mogen zijn als Zeeland. Juist door de aanpak en brede samenwerking.

Kom dus op 10 juni 16:00 naar de Kloveniersdoelen in Middelburg en laten we samen het glas heffen op de samenwerking. Santé!

 

Arend Roos

Link: De Zeeuwse Huiskamer

 

Sluiten