Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Pitch op het Active and Healthy Ageing event

28 oktober 2014

Aankomende vrijdag (31 oktober 2014) vindt het seminar ‘Active and Healthy Ageing: wat kan Europa voor ons betekenen?’ plaats. Velen hebben zich reeds aangemeld voor deze bijeenkomst, die vanaf 10 uur plaatsvindt in de Filmzaal van de Provincie Zeeland.

Enkele aanmelders hebben gevraagd of zij ook een podium kunnen krijgen voor hun product of idee, zoals dat in 2012 ook gebeurde tijdens de CURA-B inspiratiesessies. Naar aanleiding van deze verzoeken hebben wij besloten om het programma aan te passen, zodat er een vijftal pitches van maximaal vijf minuten gegeven kunnen worden.

Heb je een goed projectidee en zoek je partners of heb je misschien een product en zoek je organisaties voor testen of doorontwikkeling, dan horen we dat graag, uiterlijk op woensdag de 28e.

Meer informatie over de bijeenkomst is hier te vinden. Aanmelden voor de bijeenkomst en/of de pitch kan via arendroos@impulszeeland.nl

Santé!
Arend Roos

Een aantal mensen heeft

Sluiten