Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Doe ook mee(r) in onze LinkedIn-groep

10 december 2014

Op 9 december hadden we een erg leuke borrel. In een snelkookpan van design thinking hielpen Femke IJsseldijk (de Nieuwe Muze) en Jeroen van Oyen (Widea) de aanwezigen om wensen en ideeën te vertalen naar experimenten. Een verslag volgt nog.

Tijdens de bijeenkomst bleek ook behoefte te bestaan om Santé Zeeland wat sterker neer te laten zetten. Ik ga daar de komende weken aan werken. Daarbij kwam ook de vraag naar boven hoe we tussen de bijeenkomsten door met elkaar in gesprek blijven. Daarvoor is nu een LinkedIn-groep beschikbaar: de Santé Zeeland-groep. Ik nodig je van harte uit om hier lid van te worden en mee(r) te doen.

Santé!

Arend Roos

Sluiten