Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

En daar is het cocreatie eHealthboek!

11 december 2014

Twee jaar geleden hebben Co Politiek en Remco Hoogendijk (in Zeeland bekend van de Highway to Health) het initiatief genomen tot het co-creatie Zorginnovatieboek. Een boek dat tot stand kwam in een samenwerkingsproces van mensen die op totaal verschillende manieren iets met zorg en innoveren hadden. Via LinkedIn werden deze bij elkaar gebracht en zo ontstond in co-creatie een mooi boek over zorginnovaties.

Vandaag is de opvolger van dit boek verschenen. Het is gewijd aan eHealth. Opnieuw een mooi boek. Waardevol door de verschillende invalshoeken van de auteurs. Verplichte kost voor zorginstellingen en gemeenten die zich bezinnen op nieuwe eHealth-projecten: Klik en lees!

Santé!
Arend Roos

Sluiten