Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Slotbijeenkomst Memorie Signaal Test

19 december 2014

Op 23 januari 2015 zijn alle betrokkenen en geïnteresseerden van harte uitgenodigd om naar de slotbijeenkomst van het onderzoeksproject de Memorie Signaal Test (MST) te komen.

De afgelopen maanden zijn er met ongekend enthousiasme en drijfveer bij honderden Zeeuwen MST tests afgenomen. Dit waren zowel mensen met beginnende geheugenklachten als bij een controle groep. Hierdoor zijn de onderzoeksresultaten naar de bruikbaarheid van de TYM test in de thuissituatie, ten opzichte van de MMSE, steeds betrouwbaarder geworden. Ook is onderzocht hoe beide tests ervaren werden door zowel de deelnemer als de tester.

Op 23 januari 2015 worden de resultaten gepresenteerd door onderzoekster Gerda Andringa van de University College Roosevelt. Ook delen een tester en een deelnemer hun ervaringen. Een andere vraag die centraal staat is hoe een dergelijke test in de toekomst ingebed kan worden. Daarom gaan welzijn, zorg, ketenzorg en kennis met elkaar en met u in gesprek over de kansen die er zijn.

De slotbijeenkomst MST vindt plaats in Landlust, Nieuwdorp vlakbij de tunnel om iedereen in staat te stellen om hierbij aanwezig te zijn. Het start om 17:00 uur met een lichte maaltijd. Om 18:00 uur start het inhoudelijke programma wat om 20:45 uur wordt afgesloten met een drankje.

U kunt zich aanmelden via de website: www.memoriesignaaltest.nl of zie hier de uitnodiging voor de bijeenkomst: Uitnodiging slotbijeenkomst MemorieSignaalTest 23 januari 2015

Tot de 23ste, santé!

 

Mira Weber

Sluiten