Santé Zeeland

Santé Zeeland beweegt door Zeeland als een netwerk van professionals en geïnteresseerden die positief bijdragen aan de toekomst van de Zeeuwse zorgeconomie.

Verslag Santé over Social Design

09 januari 2015

Op 9 december hadden we in de Kloveniersdoelen een leuke, interactieve sessie over Social Design. Jeroen van Oyen en Femke IJsseldijk hielpen de aanwezigen om frustraties en verlangens uit te spreken. Wat volgde was een geanimeerd gesprek, in kleine groepen, maar ook tijdens het naborrelen. De sfeer was erg goed, zo ook de reacties van de aanwezigen. Het thema krijgt een vervolg tijdens de volgende bijeenkomst op 10 februari. Uiteraard is iedereen dan weer van harte welkom!

Hieronder vind u het verslag, dat Femke en Jeroen hebben gemaakt. Rest mij u nog een mooi 2015 toe te wensen: Santé!

Arend Roos

 

Sluiten