Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Bouw mee aan digitale tools voor epilepsiepatiënten

17 maart 2015

Van 24 tot en met 26 april a.s. wordt de Hack Epilepsy georganiseerd. Een uniek evenement, de eerste simultane transatlantische hackaton. Farmaceut UCB sponsort deze hackathon en wil op deze manieren de ontwikkeling van digitale tools voor patiënten met epilepsie en hun mantelzorgers ondersteunen.

Designers, ontwikkelaars, ondernemers, creatievelingen zijn van harte welkom. De teams zullen tegelijkertijd werken in Atlanta (USA) en Brussel (B). Een mooie kans, ook voor Zeeuws talent met de ambitie innovatieve oplossingen voor de zorgmarkt te ontwikkelen. Kennis van het ziektebeeld is niet nodig, patiënten en artsen zijn namelijk ook aanwezig. Naast UCB zijn ook InBioVeritas en HealthStartup betrokken bij de organisatie.

Meer informatie is te vinden op www.hackepilepsy.com

Sluiten