Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Bezoek gratis de “gebruikerssessie” tijdens het AAL Forum

31 augustus 2015

REW_EuropeEen mooie opportuniteit voor Zeeuwen. Het internationaal vermaarde forum over Ambient en Assisted Living vindt over drie weken plaats in Gent. Absoluut de moeite van het bezoeken waard voor wie geïnteresseerd is in technologie om langer zelfstandig leven te bevorderen. Daarnaast biedt het Forum ook prachtige kansen om Europees te netwerken, en meer informatie te krijgen over het AAL Programma, een financieringsinstrument voor technologieontwikkeling en implementatie voor langer zelfstandig leven.

Een tweetal sessies die daar georganiseerd worden breng ik graag onder uw aandacht:

  1. De Zeeuwse Huiskamer en de ROOMforLIFE (de Zeeuwse Huiskamer in Kent) hosten daar een interactieve sessie onder de naam Getting Close. Hierbij wordt uitgebreid ingegaan op de aanpak die wij in beide projecten. Deze sessie vindt plaats op 23 september in de middag. Bij het inschrijven voor het Forum, kunt op op deze sessie intekenen.
  2. Een tweede bijeenkomst wordt georganiseerd door de Nederlandse facilitator van het AAL programma, Geja Langerveld. Zij zal een groot aantal ICT- en andere technologische oplossingen voor mensen met geheugenproblemen en dementie presenteren. Daarbij is het de bedoeling dat mensen uit de doelgroep, of mensen met sterke affiniteit daarmee (bijvoorbeeld mantelzorgers), hierop feedback geven. Een unieke kans! Daarbij is deelname aan deze bijeenkomst gratis. Met andere woorden, wanneer u alleen de sessie van Geja Langerveld bezoekt (en uiteraard aansluitend mee wilt borrelen) dan hoeft u niet het inschrijfgeld voor het AAL forum te betalen. Inschrijven kan bij Geja rechtstreeks. Zie voor meer informatie Gebruikersuitnodiging sessie mci-dementieprojecten AAL FORUM DEFINITIEF.

Graag ontmoet ik u op 23 september in Gent. Is het niet tijdens de Getting Close sessie, dan wel bij de afsluitende borrel!

Santé!
Arend Roos

 

Sluiten