Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Topclass “Technologische innovaties in de Zorg”

17 februari 2016

Binnenkort vindt de derde een Zorg-Topclass plaats in Vlissingen. Hieronder de integrale tekst van de uitnodiging die door de HZ is verzonden:

Op donderdag 24 maart vindt bij DOK41 de Topclass Technologische innovaties in de Zorg plaats. Deze topclass is de 3e Zeeuwse Topclass (na ‘Ondernemerschap & Zorg’ en ‘Procesinnovatie & Zorg’). De Topclass is een gezamenlijk initiatief van Zeelandcare, HZ University of Applied Sciences en Skipr.

events_281455682689_196Tijdens een afwisselend programma doe je nieuwe kennis op over technologie in de zorg, zie je praktijkvoorbeelden van ondernemers of zorgprofessionals en ga je zelf in gesprek met de keynote sprekers en mede deelnemers. De topclass is bedoeld voor medewerkers en bestuurders uit de zorg, medewerkers en directie van technische bedrijven, beleidsmakers/ambtenaren en onderzoekers/docenten/studenten.

Keynotes Dr. Daan Dohmen (CEO van FocusCura Zorginnovatie), Prof. dr. Luc de Witte (lector Technologie in de Zorg bij Zuyd Hogeschool) en Dr. Nicky Hekster (Technical Leader Healthcare & Lifesciences bij IBM) bespreken de spannende rol van technologische innovaties in de zorg, vanuit verschillende invalshoeken. Daarnaast zullen er minimaal 3 Zeeuwse pitches zijn, die de praktijk van technologische innovatie in de zorg demonstreren. Vervolgens gaan we uiteen in groepjes, waardoor de deelnemers met elkaar en ook met de sprekers in gesprek kunnen over actuele thema’s. Achteraf en tijdens het diner is er natuurlijk mogelijkheid om elkaar te leren kennen en te netwerken.

Meer informatie is te vinden op de site van Skipr. Hier kun je je ook aanmelden voor deze Topclass: http://www.skipr.nl/events/id28-topclass-technologische-innovaties-in-de-zorg.html

Tijdens de Topclass Technologische innovaties in de Zorg ontmoeten theorie, praktijk, wetenschap en alledaagse werkelijkheid elkaar in Vlissingen.

We hopen je te mogen ontmoeten tijdens deze Topclass! 

Met vriendelijke groet,
Marlon Baarends-Schroevers, MSc.
Manager Smart Services Boulevard

Sluiten