Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

#hopeandhappiness

31 mei 2016

Afgelopen donderdag, 26 mei, bezocht ik de “Our Future Health”conferentie in Nijmegen. 40 sprekers kwamen aan het woord over de zorg in onze toekomst. Uiteraard met aandacht voor de medische wereld maar een van de spreeksters, die me het meest is bijgebleven, was Shirley Sharkey, CEO van St. Elizabeth in Canada

Zij nam ons mee in haar missie mensen meer te brengen dan alleen genezing. Met kleine gebaren brengt ze haar patiënten, geholpen door haar medewerkers, hope and happiness. Twee zaken die een enorme impact hebben op genezing en welzijn. Ik werd in ieder geval helemaal happy van haar speech. Ik hoop dat u de moeite neemt om onderstaand filmpje te bekijken en u mee te laten voeren in haar enthousiasme.

Danielle Teclegiorgis

 

Sluiten