Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

11 oktober: Inspiratiebijeenkomst met Machteld Huber

27 september 2016

Op 11 oktober vindt er in Breskens een inspiratiebijeenkomst plaats, waaraan Machteld Huber een inhoudelijke bijdrage levert. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het lectoraat Healthy Region van de HZ, de gemeente Sluis en Goedleven.

machteldhuberMachteld Huber is met name bekend geworden door het begrip ‘positieve gezondheid’, dat zij in 2011 voor het eerst hanteerde in een bijdrage aan het British Medical Journal. De kracht van deze benadering is dit concept van gezondheid te maken heeft met alle gebieden van het leven. Gezondheid is meer dan slechts de afwezigheid van ziekte.

Tijdens deze middag zal vanuit haar verhaal worden nagedacht over concepten waarin gezondheid en toerisme elkaar raken. Denk daarbij aan wellness, voeding en sport.

Omdat dit voor de meeste Santébezoekers een zeer interessante bijeenkomst zal zijn vervalt de borrel in de Koveniersdoelen en verwijzen wij u graag door naar Breskens.

Meer informatie.

Sluiten