Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Expeditie Zorgpact Zeeland

21 oktober 2016

Naar toekomstgericht leren en werken in zorg en welzijn 

De maatschappij verandert en zorg en welzijn veranderen mee. Zeeland bereidt zich voor op de toekomst. De urgentie wordt gevoeld, de richting is voor iedereen bekend. Ben jij er klaar voor om van alle veranderingen en vernieuwingen kansen te maken? Kom dan naar de Werkconferentie Expeditie Zorgpact Zeeland op 24 november a.s.

ViaZorg nodigt je uit voor een boeiende middag in de tropische sferen van het Omnium. Deze middag zal geheel in het teken staan van toekomstgericht leren en werken in zorg en welzijn. Welke ambities hebben we met elkaar als het gaat om Leren in de Praktijk, Permanent leren, Generiek of specifiek opleiden, Kansen voor ieder talent, Grensoverschrijdend werken en leren, Vitale arbeidsmarkt en Zorg en technologie? Laten we elkaar inspireren op 24 november a.s.!

Voor wie? 
Bestuurders, wethouders, docenten, opleiders, beleidsmedewerkers, HRM- en opleidingsfunctionarissen en iedereen die een bijdrage levert of wil leveren aan de beste zorg (en welzijn) door goed opgeleide en kundige professionals.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven voor de werkconferentie via deze link. Heb je je al aangemeld naar aanleiding van de Save the date dan hoef je dit niet meer te doen. Je hebt dan als het goed is al een bevestiging ontvangen. Voor meer informatie over de werkconferentie kun je terecht bij ViaZorg.

Deze werkconferentie wordt aangeboden door ViaZorg in samenwerking met het Zorgpact en is voor de bezoeker kosteloos. In het inschrijfformulier kun je het veld ‘e-mailadres voor factuur’  negeren. 

Let op: Afmeldingen dienen uiterlijk 1 week voorafgaand aan de werkconferentie binnen te zijn, dit in verband met kosten die wij maken voor catering e.d.

Meer informatie via www.viazorg.nl

Sluiten