Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

13 december: Academische Werkplaats Ouderenzorg Zeeland

30 oktober 2016

Op 13 december vindt onze volgende netwerkbijeenkomst plaats. Tijdens de borrel in de Kloveniersdoelen in Middelburg vertelt Gerda Andringa over het initiatief ‘Academische Werkplaats Ouderenzorg Zeeland’. Ze zal daarbij ook enkele projecten van deze Werkplaats presenteren.

Het initiatief tot de Academische Werkplaats is twee jaar geleden genomen door Jan de Graaf, bestuurder van WVO Zorg. samen met HZ University of Applied Sciences en University College Roosevelt. Het doel van dit initiatief was om nadrukkelijk ook kennisinstellingen te betrekken bij de innovaties in de ouderenzorg. De ouderenzorg in het algemeen, en de Zeeuwse in het bijzonder, heeft baat bij praktijkgericht onderzoek.

Gerda Andringa, assistent professor cognitiewetenschappen aan UCRandringa, is betrokken bij een aantal projecten van de Academische Werkplaats. Zij zal in deze bijeenkomst meer vertellen over de Werkplaats en een paar van de projecten waar zij bij betrokken is presenteren.

Van harte welkom!

Sluiten