Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Activiteiten Zorginnovatiewinkel bekend

10 november 2016

Vorige week schreef ik al over de opening van de Zorginnovatiewinkel. Op 14 november opent dit mooie initiatief haar deuren in de Kerkstraat in Goes. Tot half december is dit een plaats om je te laten informeren en inspireren over technologische hulpmiddelen voor zorg en langer thuis wonen.

Inmiddels is meer bekend over de bijeenkomsten die de komende weken georganiseerd worden in deze pop-up store. Stuk voor stuk zinvolle en mooie bijeenkomsten: zo is er op 12 december een inspiratiebijeenkomst eHealth en op 22 november een minisymposium over wearables en zelfmanagement tools. Er zijn ook bijeenkomsten die ingaan op specifieke ziektes of aandoeningen, bijvoorbeeld een mini-symposium over innovaties voor hersenaandoeningen. Twee maal per week zullen er demo-dagen zijn waar geïnteresseerden de winkel kunnen binnenlopen om in gesprek te gaan met de medewerkers van de winkel en demonstraties te krijgen van verschillende producten.

Meer informatie op de website van de Zorginnovatiewinkel.

Sluiten