Santé Zeeland

Santé Zeeland beweegt door Zeeland als een netwerk van professionals en geïnteresseerden die positief bijdragen aan de toekomst van de Zeeuwse zorgeconomie.

15 december: netwerkontbijt Zorginnovatiewinkel

16 november 2016

Op 15 december hebben we weer een netwerkontbijt. Deze keer in de Zorginnovatiewinkel te Goes. Deze winkel, waar je geïnformeerd en geïnspireerd kunt worden over innovaties in de zorg, is afgelopen maandag geopend.Tijdens deze bijeenkomst ontstond het idee voor een netwerkontbijt. In de afgelopen maanden is gebleken dat hier voldoende animo voor is. Iedereen is dus weer van harte welkom, en we zien graag ook weer nieuwe gezichten.
Schrijf dus in je agenda: Donderdag 15 december, 08:00, Korte Kerkstraat 15, Goes.(en meld je even aan: info@santezeeland.nl)
Tot dan!

Sluiten