Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Inspiratiesessie Beeldzorg

10 januari 2017

Beeldzorg: Wat is de stand van zaken? Hoe kun je beeldschermtechnologie toepassen in de zorg? Wat zijn ervaringen met een MDO op afstand? Hoe zit het met de beveiligingsaspecten en de juridische kant van dit soort toepassingen?

Op 15 februari organiseert Santé Zeeland een inspiratiebijeenkomst over Beeldzorg. Diverse sprekers zullen u informeren en inspireren. Onder hen is onder meer  een zorginstelling die reeds enkele jaren ervaring heeft en dat graag met collega’s deelt. Leveranciers zijn aanwezig om te laten zien wat de stand van zaken is qua technologie.

Deze inspiratiebijeenkomst is opgekomen uit de kenniskring ‘e-Health 5.0’, die vorig jaar op informele wijze is ontstaan. Mensen uit diverse organisaties komen een aantal keren per jaar samen om kennis te delen. In een aantal gevallen bleek er behoefte aan een gesprek met specialisten van buiten. Omdat dit ook interessant is voor een breder publiek wordt de deur voor gasten open gezet. U bent van harte welkom op 15 februari vanaf 14:00 in de Theaterzaal van Emergis, Oostmolenweg 101, Kloetinge. Het definitieve programma vindt u hier.

Graag ontvangen we uw aanmelding (en uiteraard ook vragen of suggesties) via info@santezeeland.nl.

Santé!
Arend Roos

Sluiten