Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Inspiratiebijeenkomst Beeldzorg: meld je nu aan!

03 februari 2017

Op 15 februari organiseert Santé Zeeland de eerste van vier inspiratiebijeenkomsten over Zorg en Technologie. We hebben een aantal interessante bijdragen, waarbij veel aandacht is voor de toepassing van beeldzorg in de praktijk. Met cliënten en patiënten. Maar het zal ook gaan over de collegiale communicatie binnen de organisatie.

Vanuit de praktijk hebben we bijdragen van Surplus, Philadelphia en Gors. Hoe zijn zij begonnen? Wat vinden de cliënten ervan? Hoe gaan medewerkers ermee om? En waar zien zij toepassingsmogelijkheden voor de komende jaren.

Ook leveranciers ontbreken niet: FocusCura, 1 Minuut Zorginnovatie en KPN vertellen over de oplossingen die zij leveren. In het verhaal van 1 Minuut wordt dan ook stilgestaan bij de projecten met Google Glass.

Voor alle praktische informatie verwijs ik graag naar de agenda. Meld je aan via info@santezeeland.nl en ik hoop jullie graag te treffen op de 15e.

Santé!
Arend Roos

Sluiten