Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Met Santé Zeeland naar Michael Porter

17 maart 2017

Betere zorg tegen lagere kosten… wie wil dat nu niet?

De echte vraag is: hoe realiseren we dit? Hoe kunnen de kosten omlaag, terwijl de patiënt beter geholpen wordt? Harvard-hoogleraar Michael Porter heeft het concept Value-Based Healthcare ontwikkeld, dat begint aan te slaan onder zorgbestuurders en beleidsmakers.  Het beschrijft een manier waarop de kwaliteit van zorg omhoog gaat en de kosten omlaag.

Wat betekent dat voor het Nederlandse zorgstelsel? Zowel nationaal als lokaal is er veel te leren van Porter. Daarom heeft de stichting Digitale Zorg hem naar Nederland uitgenodigd. Op 11 mei spreekt hij tijdens het Value-Based Healthcare Congress in Utrecht.

Naast Porter staan ook nationale topsprekers op de agenda die het gedachtengoed toepassen op verschillende deelgebieden zoals financiering, het meetinstrumentarium en opleidingen. Het belooft een mooie en inspirerende dag te worden!

Santé Zeeland biedt u de kans met korting dit congres bij  te wonen. Het kan namelijk een mooie prikkel zijn om met een Zeeuwse partijen na te denken wat dit Value-Based Healthcare kan betekenen voor onze regionale gezondheidszorg. Kort na het congres zullen we een bijeenkomst organiseren, waar we met de deelnemers terug- en vooruitblikken en mogelijkheden voor Zeeland in beeld brengen.

Wanneer u uw ticket boekt bij Santé Zeeland ontvangt u een korting van 25% op de toegangsprijs. U betaalt dan € 449 (excl. BTW) in plaats van € 599.

Deze aanbieding geldt alleen bij voldoende aanmeldingen. Daarom zien wij uw aanmelding graag tegemoet voor 15 april via info@santezeeland.nl.

Santé!
Arend Roos

Sluiten