Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Terugblik op netwerkborrel van 10 oktober bij sTimul

23 oktober 2017

10 oktober jl. waren we te gast bij sTimul. sTimul laat zorgverleners en studenten nadenken over de dagelijkse zorg die zij geven. Doe je dat wel goed? Kan dat niet beter? Centraal staat hoe zorgverleners een echt nieuwe manier van zorgen aan kunnen leren, die uitgaat van de cliënt. Dit doet sTimul door zorgverleners te laten ervaren hoe het is om zorgafhankelijk te zijn, zodat deelnemers zelf vanuit hun ervaring de vertaling kunnen maken naar wat er anders of beter kan binnen hun eigen werksituatie.

sTimul confronteert zorgverleners met hun eigen gedrag en laat ze daardoor leren het anders te doen. De resultaten van sTimul zijn niet groots en meeslepend, maar zijn voelbaar door de individuele cliënt.

Naast de presentatie van Hans van der Linde waren ook Jeanine Sinke en Marloes Henderikx aanwezig om een korte pitch te geven over  hun bedrijf. Bijgevoegd zijn de presentaties en/of contactinformatie.

 

Presentatie Hans van der Linde.

 

Presentatie Marloes Henderikx over Zorgplezier :

 

Informatie Ouderenbegeleiding Zeeland van Jeanine Sinke vind u hier.

Niet vergeten in de agenda te zetten: de volgende netwerkborrel vindt op 12 december plaats bij ZB/Planbureau. Het thema is dan ‘Overleven met kanker’.

Sluiten