Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Internationaal Spa-congres in Domburg

14 februari 2018

Een aantal jaren geleden verwierven Domburg en Cadzand-Bad de officiële Badstatus. Zij mogen zich heilzame badplaats noemen Dit is een erkenning van de European Spas Association (ESPA). Binnen dit netwerk komen badplaatsen uit meer dan 20 landen samen om de samenwerking tussen medische en toeristische voorzieningen te bevorderen.

Vorig jaar was het internationale gezelschap in Rome. Dit jaar vindt het jaarcongres van ESPA (23-25 mei) plaats in Domburg. Er is een mooi programma samengesteld rond het thema ‘Water and Health. A Way of Life’. Meer informatie is te vinden via de congres-website. Gemeente Veere heeft speciaal voor dit congres een mailinglijst, waarvoor u zich kunt aanmelden.

Sluiten