Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Meld je aan voor de Health Innovation School

13 november 2018

In de kenniskring eHealth hebben we het afgelopen jaar meerdere keren stil gestaan bij de Health Innovation School. Christie, een van de leden van de kring, had het geluk aan deze opleiding mee te kunnen doen. In geuren en kleuren deed zij verslag.

Het aantal plaatsen was echter beperkt, dus vele anderen werden teleurgesteld. Zeeuwen krijgen echter een nieuwe kans. De Health Innovation School wordt namelijk regionaal georganiseerd. Het Care Innovation Centre, Alles is Gezondheid en GGD West-Brabant zijn de eersten die een regionale programmering hebben opgezet. Begin volgend jaar is er een opleiding in Roosendaal en deze staat open voor mensen uit Zuid-West Nederland. De kosten zijn beperkt (EUR 250) en volgens deskundigen krijg je veel waar voor geld. De opleiding kan bijdragen aan een innovatieve impuls voor de Zeeuwse zorgeconomie. Daarom van harte aanbevolen!

Voor meer informatie en aanmelden (ook hier geldt een maximum aantal deelnemers): http://healthinnovationschool.nl/nieuws/meld-je-nu-aan-voor-de-health-innovation-school-zuid-west-nl/

Sluiten