Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

eHealth week 2019

07 januari 2019

Nog twee weken, dan is het zover. Door het hele wordt op de agenda gezet. Van 21 tot 26 januari is het weer de nationale eHealth Week

Hier in Zeeland wordt de pizza-sessie van 22 januari aan het onderwerp gewijd. Wooncorporatie Zeeuwland en RobotXperience organiseren in Zierikzee een ‘innovation pop-up’ over de inzet van robots voor langer zelfstandig thuis wonen. Een mooie gelegenheid om zelf te ervaren welke mogelijkheden en vooruitzichten er zijn.

De bijeenkomst wordt afgetrapt door wethouder Cees van den Bos en NAO. Daarna zal ik een korte presentatie geven over eHealth: waar hebben we het over? wat zijn de trends en wat verwacht ik voor de komende vijf jaar? Meer informatie over de bijeenkomst en het aanmelden vind je hier

Ik hoop jullie tijdens deze bijeenkomst te ontmoeten! Santé!
Arend Roos

Sluiten