Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

1e Ontbijtbijeenkomst Health Campus Zeeland

14 april 2016 08:00

De gemeente Goes is initiatiefnemer van Health Campus Zeeland. Een samenwerking van verschillende zorginstellingen, bedrijven, onderwijs en overheid op het gebied van gezondheid. De zorgsector is in Goes de belangrijkste werkgever en de behoefte aan zorg en aan mensen die er in werken neemt in de toekomst alleen maar toe. Een bundeling van kennis en kracht betekent bijvoorbeeld dat er naar nieuwe vormen en subsidies gezocht kan worden.

Health Campus Zeeland is een aanvulling op Campus Zeeland (advies van de Onderwijs Autoriteit Zeeland). Het initiatief van de Campus Zeeland richt zich momenteel met name op opleiding en onderzoek, industrie, techniek en landbouw. Een Health Campus met aandacht voor zorg is een mooie aanvulling op dit pakket. Daar komt bij dat zorg op het platteland, onder andere door de afstanden, iets anders is dan in grote steden. Zorgvernieuwing op het platteland is heel belangrijk.

Santé Zeeland gaat voor Goes netwerkontbijtbijeenkomsten organiseren voor de zorgsector. Het eerste ontbijt is gepland op donderdag 14 april om 8.00 uur bij Emergis. U bent van harte welkom! Aanmelden kan voor 7 april via info@santezeeland.nl

www.goes.nl/nieuws

ontbijt

 

Meer data vindt u hier , de locaties volgen zo spoedig mogelijk.

 

 

Locatie:
  • Locatie:

    Emergis

    Oostmolenweg 101, Kloetinge

Sluiten