Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Innovatieplein Health Contacta 8, 9 en 10 november

08 november 2016 00:00
Dit jaar bestaat Contacta.nl 30 jaar! Dat wordt gevierd met een feestelijke jubileumeditie van dé zakelijke netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen op 8, 9 en 10 november 2016.
Het thema voor dit jaar is ‘Samen Groeien’. De komende periode groeien we ook graag samen met zorginstellingen, bedrijven, onderwijs en overheid op het gebied van gezondheid naar een succesvolle editie van Contacta.nl.
De gemeente Goes is initiator van Health Campus Zeeland en Contacta.nl wil graag alle participanten binnen dit netwerk de mogelijkheid geven om tijdens de komende netwerkbeurs een collectieve instapklare presentatie op de beursvloer af te nemen. Binnen het nieuwe Innovatieplein willen we graag Health Campus Zeeland met fysieke deelname van participanten een extra podium geven.
Interesse in deelname? Neem contact op met Erik Voerman voor een passend voorstel. Stuur een aanvraag naar erik@lmg.nl of neem telefonisch contact op via 0620062231.
images-3
Locatie:
  • Locatie:
    Zeelandhallen
    Da Vinciweg 1
    Goes

Sluiten