Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Inspiratiebijeenkomst Slim Wonen

17 november 2017 13:30

Langzaam maar zeker vullen onze woningen zich met apparaten die met het internet verbonden zijn: de smart tv, een wasmachine die met een app is uit te lezen, de slimme thermostaat…

Fabrikanten spiegelen ons het gemak voor dat dit ons oplevert. Vanuit je luie stoel bepaal je de sfeer van de verlichting of je hebt een vaatwasser die pauzeert als je een film gaat kijken. Slimme meters en apparaten die ons helpen energie te besparen.

Waar hebben we het dan allemaal over? Wat is er mogelijk en vooral: aan welke oplossingen wordt nu gewerkt? Economische Impuls Zeeland en HZ University of Applied Sciences organiseren deze bijeenkomst om u te inspireren. Stichting Smart Homes uit Eindhoven levert een bijdrage, maar ook diverse bedrijven presenteren ons hun verhaal.

Verder zal tijdens deze bijeenkomst een prijs worden uitgereikt aan een van de HZ-studententeams, die oplossingen hebben ontwikkeld voor de Zeeuwse Huiskamer.

Programma

13:30 Ontvangst
13:40 Opening en introductie INCASE
Arend Roos
13:50 Slim wonen, waarover hebben we het?
Ad van Berlo – directeur Smart Homes
14:30 Een living lab op het Scheldeterrein
Christie Steenbakker – WVO Zorg
14:45 Presentaties studentprojecten
15:00 Koffiepauze
15:15 Prijsuitreiking
15:25 Bedrijfspresentaties
16:30 Afsluiting en borrel

Deze bijeenkomst vindt plaats in het kader van het project INCASE, gefinancierd door het INTERREG VA 2 zeeën-programma en de Provincie Zeeland.

U bent van harte welkom. Graag vernemen we uw aanwezigheid via ssb@hz.nl.

Locatie:
  • Locatie:

    Ter Reede (WVO Zorg)
    Vredehoflaan 370
    Vlissingen

Sluiten