Santé Zeeland

Santé Zeeland beweegt door Zeeland als een netwerk van professionals en geïnteresseerden die positief bijdragen aan de toekomst van de Zeeuwse zorgeconomie.

Pizza sessie "Ruimte voor technologie"

22 januari 2019 17:15

Benieuwd naar de technologie van de toekomst? Laat je verrassen door robots, digitale assistenten, slimme software en technologische hoogstandjes die ons leven makkelijker gaan maken! Tijdens deze pizza sessie verkennen we met elkaar hoe techniek ons leven en ons werken beïnvloedt. Op de Zeeuwland en RobotXperience innovatie pop-up kun je kennismaken met echte robots en nieuwe technologie.

Dit is een unieke mogelijkheid om te leren hoe we zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen en leven met technologie als hulpmiddel of maatje. Maak kennis met een ‘humanoid’ robot die je gezelschap houdt en slimme assistenten voor in huis. Ervaar hoe een slimme robot rollator je mobiliteit vergroot, en technologie waarmee je via ‘telepresence’ op een andere plek kunt zijn.

Het gaat niet alleen om de techniek, maar vooral ook hoe we hiermee omgaan. In de presentatie ‘Robots en technologie in ons leven en in de zorg/thuis’ wordt aandacht besteed aan een breed scala aan ontwikkelingen en komen ook de ethische aspecten aan bod in een dialoog.

Programma:

17.15 – 17.45 uur   inloop met pizza
17.45 – 17.55 uur   welkomstwoord door wethouder Cees van den Bos samen met NAO (Robot)
17.55 – 18.15 uur   inleiding door Arend Roos “Technologie maakt ons beter. Over de impact van eHealth”
18.15 – 20.00 uur   innovatie pop-up en werksessie
20.00 – 20.15 uur   plenaire afsluiting

aanmelden

Locatie:
  • Locatie:

    Theater fiZi (De Weverij)
    Kerkhof 3
    Zierikzee

Sluiten