Santé Zeeland

Santé Zeeland beweegt door Zeeland als een netwerk van professionals en geïnteresseerden die positief bijdragen aan de toekomst van de Zeeuwse zorgeconomie.

Santé Zeeland

Santé Zeeland beweegt door Zeeland als een netwerk van professionals en geïnteresseerden die positief willen bijdragen aan de toekomst van de Zeeuwse zorgeconomie, een van de belangrijkste pijlers van de Zeeuwse toekomst. Het manifesteert zich op veel manieren, de kracht en het enthousiasme van Santé komt onder meer naar boven in projectideeën en collegiale gesprekken. Kernwaarden zijn optimisme en vertrouwen. Santé Zeeland wil dit faciliteren en stimuleren door netwerkborrels en deze blog.

Santé Zeeland is een initiatief van de N.V. Economische Impuls Zeeland. Het is ontstaan vanuit het project CURA-B, dat van 2011 tot 2014 heeft gedraaid om de Zeeuwse zorgeconomie te stimuleren. Dit gebeurde door diverse sectoren met elkaar te verbinden: zorg en bedrijfsleven; onderwijs en overheid. Het project is mede gefinancierd door het INTERREG IVA 2 zeeën programma.

Logo 2MersSeasZeeenLogo Impuls kleinLogo_CuraB-RVB

Sluiten