Santé Zeeland

Santé Zeeland is een platform dat vernieuwing in de Zeeuwse Zorg wil aanjagen. Het platform organiseert zich in netwerkactiviteiten, zoals borrels, conferenties en een blog.

Santé Zeeland

Santé Zeeland beweegt door Zeeland als een netwerk van professionals en geïnteresseerden die positief willen bijdragen aan de toekomst van de Zeeuwse zorgeconomie, een van de belangrijkste pijlers van de Zeeuwse toekomst. Het manifesteert zich op veel manieren, de kracht en het enthousiasme van Santé komt onder meer naar boven in projectideeën en collegiale gesprekken. Kernwaarden zijn optimisme en vertrouwen. Santé Zeeland wil dit faciliteren en stimuleren door netwerkborrels en deze blog

Santé Zeeland is in 2013 gestart uit een initiatief van N.V. Economische Impuls Zeeland. Vanaf het begin was Arend Roos aanjager en coördinator. Sinds 2017 heeft hij Santé Zeeland van Impuls overgenomen. De doelstelling is onveranderd: partijen samenbrengen die aan vernieuwing van de zorg in Zeeland willen werken. Meer informatie en contact: info@santezeeland.nl.

Sluiten